COMANDA PRIN TELEFON ACUM:
0744.569.069

comanda@nanogen.ro

Comanda
rapida

Contact telefonic: 0744.569.069Nanogen Hair Research a fost fondat in 1999 de catre biotehnicianul Elliot Isaacs ca un start-up din resurse proprii.

Dupa absolvirea fiziologiei si farmacologiei de la Universitatea din Leeds, Departamentul Medical, Elliot a decis sa urmeze exemplul tatalui sau, de asemenea farmacist, prin a explora unele parti ale lumii.
Cu aceasta ocazie, Elliot exploreaza taramurile Asiei timp de 4 ani. Totusi, dupa 2 ani de calatorii in Japonia, Elliot a remarcat ca o parte din par ii cadea in timpul dusului.
Acesta a fost un soc pentru el. Condus de determinarea de a descoperi un tratament eficient pentru rarirea parului, Elliot a cercetat despre caderea parului intr-un moment in care bibliotecile si jurnalele medicale nu incepusera sa realizeze acest lucru.
office

DIN ACEST MOMENT S-A NASCUT NANOGEN.

Astazi, Nanogen Hair Research este un pioner si lider mondial in dezvoltarea de solutii pentru problemele de par rarit. Brandul Nanogen combina acum cele mai bine vandute si mai cunoscute produse pentru camuflarea zonelor cu par rarit cu solutii inovative pentru cresterea parului pe baza de factori de cresteri naturali. Nanofibrele Nanogen reprezinta o solutie instanta si incredibila de indesire a parului prin microfibrele care asigura o camuflare a zonelor cu par rarit. Nanofibrele Nanogen au in spate o tehnologie in curs de patentare cu banda electrostatica. Perfect atat pentru Parul barbatilor si femeilor. Gama Nanogen este recomandata si sustinuta de foarte multi dintre cei mai importanti profesionisti din lume, incluzand doctori eminenti si chirurgi implantologi.
nanogen

Despre SC Prime Advertising SRL, unic importator al produselor Nanogen in Romania

In anul 2009 SC Prime Advertising SRL a obtinut dreptul de Distribuitor Exclusiv al produselor din brandului Nanogen in Romania. Nanogen Romania prin nanogen.ro reprezinta siteul Oficial al produselor pentru par din gama Nanogen.

SC Prime Advertising SRL detine drepturile legale ca Unic Distribuitor al produselor din Brandul Nanogen in Romania.

Scopul primar al SC Prime Advertising SRL este oferirea de tehnologie inovativa clientilor sai. Nanogen Romania ofera atat solutii impotriva caderii parului dar si produse pentru camuflarea zonelor cu par rarit. Nanofibrele reprezinta metoda de camuflarea a parului rarit folosind o tehnologie patentata. Perfect pentru oricine cu probleme de rarire a parului. Fibrele pentru indesirea parului sunt rapide, sigure si reprezinta solutii nechirurgicale pentru camuflarea caderii parului. Odata cu lansarea noilor produse din gama Nanogen, am primit multe feedbackuri pozitive de la clientii nostri de pe intreg teritoriul Romaniei. Nanogen considera ca toti pretuim parul, de aceea noi ne axam pe mentinerea parului dar si pe regenerarea celui pierdut.

Cele 5 Promisiuni Nanogen

Misiunea noastra este sa imbunatatim modul in care oamenii gandesc despre rarirea parului. Facem acest lucru oferind tehnologii pentru ingrijirea parului sustinute de motive stiintifice si cercetari clinice. Facem urmatoarele promisiuni clientilor nostri, iar cei care lucreaza pentru si cu produsele Nanogen adera la acestea, ca obiective primare:
Nanogen foloseste si formuleaza doar tehnologii dovedite care ofera beneficii reale impotriva raririi parului.
Nanogen promite sa foloseasca biotehnologie verde, dar fara a compromite eficienta.
Nanogen va oferi intotdeauna preturi corecte pentru tehnologie inovativa.
Nanogen va fi oferit spre distributie doar specialistilor in par, chirurgilor implantologi, doctorilor cu specializare in ingrijirea parului, profesionistilor calificati in ingrijirea parului si farmaciilor.

Nanogen apreciaza sincer si actioneaza dupa parerile clientilor, feedback si sugestii.

Atentie: Pentru a nu obtine produse false sau sub-standard, cumparati microfibre doar de pe nanogen.ro.
CONTINUA
Catalog
"Acest produs mi-a schimbat viata. Parul meu nu mai arata asa de risipit acum,si pot sa stau sub o lumina sau in soare fara sa imi fac griji."
Cosmin M.

"Multumesc ca mi-ati trimis Nanogen. Tine-ti-o tot asa si multumesc ca luati in serios o problema care iti poate schimba viata, cum este cea de rarire pana la disparitie a parului. E bine de stiut ca exista cineva acolo care cauta solutii." Paula Maria A.


Vedeti toate marturiile
Nu aveți nici un produs în coș