COMANDA PRIN TELEFON ACUM:
0744.569.069

comanda@nanogen.ro

Comanda
rapida

Contact telefonic: 0744.569.069Urmareste intreaga istorie Nanogen
Click pe video pentru a vedea:
- Cum functioneaza Nanogen
- Demonstratii live
- Cum a schimbat Nanogen vietile unor oameni
- Invatati despre tehnologia Nanogen
- Descopetiti cele 10 culori ale Fibrelor Nanogen
Vedeti mai multe transformari in Galeria cu Rezultate.100% Sigur pentru Barbati si Femei cu probleme de cadere a parului
Peste 1 million de transformari incredibile demonstreaza ca Nanofibrele sunt sigure. Sunt complet naturale si nu va vor deteriora parul sau scalpul.
De aceea, Nanofibrele sunt folosite de chirurgi renumiti in transplant de par specializati in acoperirea zonelor fara par imediat dupa interventie chirurgicala, si apoi sa camufleze zonele inflamate in urma implantului.
Nanofibrele sunt recomandate de Societatea de Alopecie pentru barbati si femei cu probleme de cadere a parului.
Indesirea parului barbati

Nanofibrele se vor amesteca cu parul dumneavoastra, adaugand un volum real, permitandu-va sa va aranjati parul cum nu ati mai crezut vreodata ca se va putea. De fiecare data cand va veti uita in oglinda, veti fi cu adevarat uimiti de rezultatele naturale care vor fi nedetectabile cu ochiul liber.

Indesirea parului femei

Tehnologia KineticTM
Nanofibrele beneficiaza de o tehnologie patentata pentru acoperirea electrostatica si pentru benzile electrostatice. Aceste inovatii intensifica efectul de ingrosare a parului creat de Nanofibre. Nanofibrele si-au demonstrat independent eficienta de a crea o densitate a parului fara rival care se poate observa foarte usor. Noile cutiute de Nanofibre au ferestre laterale care indica nivelul produsului, pentru a va asigura ca niciodata nu ramaneti fara.
Fiecare component din cutia de Nanofibre a fost special conceput pentru a oferi Nanofibrelor incarcatura electrostatica maxima si astfel cea mai buna fixare libera de firele de par. Patentul include benzile unice electrostatice, care regleaza incarcatura, oferindu-va aceleasi rezultate perfecte de fiecare data.
Un raport independent a demonstrat ca Nanofibrele functioneaza cel mai bine. Nanofibrele au o incarcare electrostatica cu 400% mai mare decat orice alt tip de fibre pentru par.


Incarcare bipolara
Fiecare fibra individuala de keratina este acoperita de un invelis electrostatic patentat. Acest invelis face ca Nanofibrele sa fie incarcate dipolar.
Incarcarea dipolara este unica si este valabila doar pentru Nanofibre, si acest lucru inseamnca ca se fixeaza perpendicular pe firul de par, astfel incat fiecare fibra sa ingroase parul natural atat de mult cat este posibil.
Fibrele incarcate dipolar sunt de asemenea mai bune deoarece se fixeaza de firul de par si in cazuri de umiditate ridicata sau dupa unele produse de conditionare care schimba incarcarea parului.
Un raport independent a aratat ca doar Nanofibrele au o fixare perpendiculara semnificativa, pentru o densitate unica si reala a parului.


Dispersia culorii
Gama de culori Nanogen a fost dezvoltata in 10 ani de experienta.
Avem o gama de 10 culori care va garantam ca se va potrivi cu orice culoare a parului sau nuanta de piele.
Doar Nanofibrele folosesc ceea ce sunt cunoscute ca si culori semi-opace usoare imprastiate. Aditional, o invelitoare microscopica finala transparenta care exista pe fiecare fibra, blocheaza culoarea in interior, evitand astfel aspectul de aplatizare sau de grupare a parului. Fibrele noastre sunt atat de fine incat nu le veti mai deosebi de parul dumneavoastra, si astfel doua culori pot fi folosite impreuna pentru a obtine o nuanta de gri, sau un aspect natural stralucitor.
Multi alti producatori de fibre nu au aceasta gama de culori, iar fibrele lor nu se vor amesteca la fel de bine cu parul, distrugand efectul.


CONTINUA
Catalog
"Acest produs mi-a schimbat viata. Parul meu nu mai arata asa de risipit acum,si pot sa stau sub o lumina sau in soare fara sa imi fac griji."
Cosmin M.

"Multumesc ca mi-ati trimis Nanogen. Tine-ti-o tot asa si multumesc ca luati in serios o problema care iti poate schimba viata, cum este cea de rarire pana la disparitie a parului. E bine de stiut ca exista cineva acolo care cauta solutii." Paula Maria A.


Vedeti toate marturiile
Nu aveți nici un produs în coș