COMANDA PRIN TELEFON ACUM:
0744.569.069

comanda@nanogen.ro

Comanda
rapida

Contact telefonic: 0744.569.069Curatare si pregatire


Hair Prepare Hair Prepare™
Un sampon de curatare gentil, dar tousi puternic.
Va va lasa o senzatie de prospetime la nivelul parului si scalpului, ducand la obtinerea unui scalp sanatos si perfect pregatit pentru urmatorul pas din protocolul Nanogen.
Mai multe informatii...

Stabilizare si ingrosare


Daily volume Daily Volume™
Balsam pentru repararea si ingrosarea firului de par cu folosire zilnica.
Ingredientele care hranesc si hidrateaza firul de par ofera o stralucire naturala parului si volum fara a ingreuna parul, totul pornind din interior.
Mai multe informatii...

Scalp Ease MDL Scalp Ease MDL™
Hidrateaza parul si calmeaza scalpul. Ajuta la indepartarea aspectul de fir de par sub forma de pai, fara viata, uscat si iritat in urma tratamentelor impotriva caderii parului pe baza de propilen glicol si alcool.
Mai multe informatii...
Follicle Defence Follicle Defence
Masca tratament intens si restaurator pentru scalp si par cu folosire saptamanala. Ingredientii vor crea un scut in jurul foliculului de par reducand caderea parului.
Mai multe informatii...

Intervention Intervention™
Special creat pentru a reduce caderea parului si a mentine o crestere sanatoasa a parului. Realizat separat pentru barbati si femei, aceasta formula ofera rezultate optime atat pentru barbati cat si pentru femei.
Mai multe informatii...

Stimulare si Regenerare


Serum VEGF Serum VEGF™
Sigur, derivate din plante, serum VEGF cu factori de crestere reduce caderea parului si sustine cresterea parului normala. Formula fara iritatii pentru utilizare zilnica.
Mai multe informatii...
Scalproller Scalproller™
Ace unice din titan care penetreaza cu precizie pielea fara a produce iritatii. Folosirea Scalproller inaintea tratamentelor impotriva caderii parului imbunatateste dramatic efectele tratamentului local pentru par.
Mai multe informatii...
ScalprollerSanitizer Scalproller™Sanitizer
Igienizati rapid dispozitivul Scalproller inainte si dupa utilizare. Spray convenabil care asigura curatarea Scalproller pentru a fi curat si sigur de folosit.
Mai multe informatii...
Acoperire - Camuflare


Nanofibre Nanofibre®
Fibre de keratina ultra fine care se amesteca cu parul dumneavoastra fara a se putea face diferenta, pentru un aspect voluminos de par mai des in doar cateva secunde.
Mai multe informatii...
Aquamatch Aquamatch™
Usor de aplicat, discret si rezista toata ziua. Sistemul activ de camuflare Aquamatch imbina culoarea scalpului cu cea a parului pentru a acoperi zonele cu par rarit, cicatricile sau portiunile mai mari cu lipsa de par. Aquamatch este foarte rezistent la apa si este conceput pentru a fi folosit impreuna cu Nanofibrele pentru un look perfect.
Mai multe informatii...
Locking Mist Plus Locking Mist Plus™
Va protejeaza parul de razele UV si fixeaza pe loc Aquamatch si Nanofibrele in caz de ploaie, vant, transpiratie si chiar sub apa.
Mai multe informatii...
CONTINUA
Catalog
"Acest produs mi-a schimbat viata. Parul meu nu mai arata asa de risipit acum,si pot sa stau sub o lumina sau in soare fara sa imi fac griji."
Cosmin M.

"Multumesc ca mi-ati trimis Nanogen. Tine-ti-o tot asa si multumesc ca luati in serios o problema care iti poate schimba viata, cum este cea de rarire pana la disparitie a parului. E bine de stiut ca exista cineva acolo care cauta solutii." Paula Maria A.


Vedeti toate marturiile
Nu aveți nici un produs în coș